Joi, 14 august 2014, începând cu ora 10:00, va avea loc la Muzeul Unirii din Iași evenimentul de lansare a proiectuluiZigZag prin România.
ZigZag prin România este conceptul creativ al unei echipe de tineri care va călători timp de 4 ani prin țară în căutarea celor mai interesanți oameni și a celor mai spectaculoase locuri din fiecare județ. Poveștile acestora, însoțite de fotografii, videoclipuri sau alte înregistrări vor apărea zi de zi pe site-ul care urmează a fi lansat, cu scopul de a le face cunoscute și de a crea o comunitate în care adevărații români – personalități sau oameni de rând cu povești incredibile de viață – să fie apreciați la adevărata lor valoare.

Ideea a fost concepută în urmă cu doi ani de către un grup de tineri stabiliți în Iași care și-au plănuit până în prezent călătoria și care a devenit într-un final realitate. Între timp, aceștia și-au ales ca simbol figura unui dac al zilelor noastre, simbol care a devenit și întruchiparea țelului propus al călătoriei.

Pe parcursul celor două ore de eveniment va fi făcută prezentarea site-ului și a ideii ZigZag prin România, urmată apoi de un business networking în cadrul căruia participanții vor avea ocazia de a face cunoștință cu tinerii din spatele proiectului. Intrarea la eveniment se va face pe baza de invitație.