În această vară, programul de misiuni economice Afaceri.ro ne propune un nou tip de eveniment special: bootcamp pentru antreprenori în Bejing-Tibet în perioada 20 iunie – 4 iulie.
Taberele de antreprenoriat Afaceri.ro sunt gândite să îmbine educația cu explorarea și să scoată întâlnirile de tip training, ateliere de lucru și networking din zona de confort tradițională, ducându-le la mii de kilometri depărtare, în zone cu adevărat unice în lume.

Astfel, în perioada 20 iunie – 4 iulie, o delegație de lideri, antreprenori, intraprenori și călători curajoși se vor îmbarca într-o aventură spirituală unică, având destinația: Beijing, Lhasa și Kathmandu. Pe lângă vizitarea unor celebre obiective de pe traseu, o călătorie cu trenul Trans-Tibetan și chiar un popas la Tabăra de Bază Everest, participanții vor avea parte și de cursuri axate pe afaceri și spiritualitate, concentrate în special pe gestiunea timpului, energiei și stresului prin tehnicile mindfulness; prezența sau concentrarea totală și relaxată “aici și acum”; comunicarea cu sine și cu alții.

În afara de participarea la programul de pregătire antreprenorială și spirituală, Tibetul oferă priveliști extraordinare, cu atât mai mult cu cât găzduiește munții cei mai înalți din lume. Tibetul este considerat un loc misterios chiar și de chinezi, însă localnicii sunt foarte primitori datorită obligațiilor religioase, dar și a numărului mic de turiști străini. Pentru persoanele care cauta să-și depășească limitele, Tibetul oferă un mediu curat, perfect pentru mișcare în aer liber dusă la un alt nivel. Acest program are și o latura spirituală, foarte mulți oameni vin în Tibet pentru a-și curăța sufletul și a se îndepărta de viața modernă, fiind mișcați de evlavia și dedicarea localnicilor.” afirmă Marius Alexa – coordonatorul expediției.

Persoanele interesate să afle mai multe detalii despre acest bootcamp sunt invitate să acceseze pagina oficială – http://www.afaceri.ro – sau să contacteze organizatorii la evenimente@arhipelago.com.
Afaceri.ro este un program de conferințe, misiuni economice și tabere de instruire și care sunt derulate cu scopul de a ajuta antreprenorii și companiile românești să devină mai competitivi. Acestea le oferă participanților oportunități de a explora piețe externe, de a înțelege mecanismele de pătrundere pe noi piețe a produselor românești, de a lega contacte potențiale ce se pot transforma în afaceri profitabile. Acest program are la activ reușite concrete și rezultate pe multiple planuri. Până în acest moment au fost realizate misiuni economice în Beijing, Shanghai, Tel Aviv, Viena, Expo Milano, Chișinău, Cernăuți, Bălți, Oslo, Odesa, Londra, Southampton, Las Vegas, San Francisco, New York, Expo Astana Kazahstan, Moscova, Vladivostok, Hong Kong, Macao, Houston, Austin, Dallas.