Asociaţia studenţească “Liga Studenţilor Economişti” din Iaşi (LSE), organizează în perioada 31 octombrie – 2 noiembrie, la Complex Parc Pini din județul Bacău, un cantonament destinat participanților la ,,Balul Bobocilor FEAA 2014”.

Cei 14 boboci, din cadrul Facultăţii de Economie şi Administrarea Afacerilor, care au fost selectaţi în urma preselecţiilor vor petrece trei zile împreună, timp în care au ocazia să se cunoască și să formeze echipele de concurs pentru Balul Bobocilor.

„Am ales ca anul acesta să facem mai mult pentru participanţii la Balul Bobocilor. Un cantonament în care au ocazia să se cunoască înainte să formeze o echipă. Intenţionăm ca la ediţiile următoare să transformăm acest cantonament într-o adevărată aventură pentru participanţi.”, a declarat Lucian Muşat, preşedintele ligii.

Pe perioada cantonamentului bobocii vor fi supuşi la diverse probe și activităţi de teambuilding iar în funcție de implicarea lor, primesc un punctaj. Aceștia sunt provocați să pregătească singuri masa, să adune lemne pentru foc și să participe la diferite jocuri.

La final, în funcție de totalul punctelor acumulate, patru concurenți sunt eliminați, iar cele cinci perechi rămase urmează să concureze la Balul Bobocilor FEAA 2014.