Campanie de responsabilitate socială “Un Portret pentru Un Vis” pentru susținerea copiilor cu dizabilități

31 Octombrie 2014

 

Fabrica de vopsele National Paints, împreună cu Fundația Serviciilor Sociale Bethany și 14 tineri artiști de la Universitatea de Arte “George Enescu” și Liceul “Octav Bancilă” derulează în perioada 1 Noiembrie – 18 Decembrie 2014 campania umanitară “Un Portret pentru Un Vis”. Scopul campaniei este de a sprijini cei 30 de copii cu dizabilități asistați în cadrul centrului de recuperare al Fundației Bethany. Campania își propune strângerea de fonduri ce vor fi utilizate pentru susținerea serviciilor programului de recuperare (kinetoterapie, logopedie şi terapie ocupațională) oferite gratuit de Fundația Bethany copiilor cu dizabilități care provin din familii cu situații materiale precare. De asemenea, o parte din fondurile obținute din această campanie vor fi utilizate pentru achiziționarea de cadouri ce vor fi oferite copiilor cu dizabilități în data de 18 Decembrie, când va veni Moș Crăciun cu “sacul plin de jucării”.

Cei care doresc să vină în sprijinul acestor copii pot comanda un portret pictat cu vopsele National Paints în schimbul unei donații de minim 30 Ron in contul Fundației Bethany: IBAN RO17BACX0000000808906000 deschis la UniCredit Tiriac Bank SA. Timpul de execuție al unui portret va fi de aproximativ 10 zile de la data comenzii transmisă pe adresa de email: iasi@bethany.ro.

 “Ne dorim ca aceasta campanie să ducă la creșterea gradului de conștientizare, respectiv de sensibilizare a comunității locale și, în definitiv, la implicarea în sprijinirea persoanelor cu nevoi speciale. Am demarat această primă ediție în colaborare cu Fundația Bethany, însă, în viitor vom continua campania UN PORTRET PENTRU UN VIS sprijinind și alte ONG-uri. Edițiile următoare vor avea același numitor comun: oamenii, indiferent de nevoia acestora și domeniul de interes: educație, sport, sănătate, ori proiecte de revitalizare urbană.“ (Catalina Florea – Marketing Manager, compania National Paints)

Portretele pline de culoare sunt realizate cu măiestrie și multă dăruire de către 14 tineri talentați, din cadrul Universității de Arte “George Enescu” și Liceul “Octav Bancilă” din Iași: Bărbăcuţă Ioana; Boroș Adelina Ioana; Costandache Ancuța; Dora Ioana; Gianău Sorin; Mania Ioana; Nicoară Gabriel Jerom; Pancu Samuel Alin; Popa Irina; Pușcasu Marcel; Radu Nicoleta; Rusu Ana Maria; Uncheșel Alexandra; Ursu Dan.

„Ne bucură foarte mult inițiativa acestei campanii, mai ales pentru că ea vine către noi din partea unei companii private cu care Fundația Bethany are deja un parteneriat de tradiție. Felicităm National Paints pentru consecvența cu care se implică în sprijinirea copiilor cu dizabilități din Iași și mulțumim și tinerilor artiști care, prin munca lor în această campanie, dau dovadă de multă sensibilitate și solidaritate față de copiii noștri. Campania UN PORTRET PENTRU UN VIS este un exemplu de parteneriat între oameni, este un mod frumos prin care încercăm să antrenăm cât mai mulți ieșeni în efortul de a-i ajuta pe copiii cu nevoi speciale.”(Georgiana Vieru, coordonator Departament PR&Fundraising, Fundația Serviciilor Sociale Bethany)

În sprijinul campaniei va fi organizată și o expoziție de portrete ce va avea loc în perioada 17 Noiembrie – 10 Decembrie 2014, în incinta complexului comercial Iulius Mall, Iași.

Sursa: comunicatul de presă