Cauza pomilor din Iaşi devine una foarte vizibilă.

Suntem frati cu pomii din Copou! Vrem sa ne plimbam prin Parcul Expozitiei si peste zece, douazeci de ani! Pentru ca NE PASA!

Azi, într-o emisiune a Antenei 1, ieşenii Daniel Buzdugan,Toni Grecu, Carmen Avram, Simona Gherghe, Irina Schrotter, Silviu Andrei şi Oana Turcu şi-au manifestat revolta împotriva tăierii copacilor din Copou.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IcVuyvQKmVg[/youtube]

Informaţie de interes public:

În cursul zilei de 20.05.2014, dl. viceprimar Mihai Chirica l-a contactat telefonic pe dl. ing. dr. Ionel Lupu (specialist dendrolog, colaborator al grupului „Iaşul Iubeşte Tei”), pentru o întâlnire consultativă la Primărie, în ziua de 21.O5.2014, ora 11:30.
La ora programată, dl. ing. dr. Lupu a ajuns la Primărie, însa dl. viceprimar Chirica nu era prezent în instituţie.
Menţionăm că este pentru a doua oară când domnului ing. dr. Lupu i se solicită o întâlnire la Primărie, la o ora precizată, fără ca această invitaţie să fie onorată de administraţie. Găsim cu totul neprofesionistă această atitudine a autoritătii publice, cu atât mai mult cu cât Primarul Gheorghe Nichita declara recent că este interesat de opinia specialiştilor independenţi în subiecte legate de gestionarea spaţiilor verzi locale.

Menţionăm, de asemenea, că timpul domnului ing. dr. Lupu este limitat, si că activitaţile sale de voluntariat în interesul publicului larg ar trebui tratate cu mult mai mult respect de către viceprimarul Chirica.

Sursa: https://www.facebook.com/IasuliubesteTeii?fref=nf