Duminică, 20 iulie, de la ora 16.00, în Parcul Expoziției din Copou, Editura Adenium vă invită la marea deschidere a Orășelului „O inimă de Broscuță”. Dăm startul distracției și îi invităm atât pe cei mici, cât și pe cei mari să intre într-o lume magică! Spectacolul de teatru în aer liber, care dă viață celor mai îndrăgite personaje din colecția de volume O inimă de Broscuță, este prilejul perfect să faceți cunoștință cu prietenii care vă vor fi alături toată vara! Ne energizăm cu un mini-recital susținut de Andrei Cerbu, finalist la concursul „Românii au talent” și dăm frâu liber creativității la atelierele de face painting și workshop-urile Origami. Multă joacă, interactivitate, veselie, muzică și dans, concursuri cu jocurile copilăriei („șotron”, „ața”), tombole cu           premii-surpriză și Roata Norocului!

Între 21 iulie și 31 august, în fiecare zi, între orele 11.00-20.00, Orășelul „O inimă de Broscuță” vă așteaptă cu porțile deschise! Pentru toți copiii, în vacanța asta mare, un parc de distracții „tare”! Intrarea liberă!

Editura Adenium susține Iașul în cursa pentru obținerea titlului „Iași – Capitală Culturală Europeană 2021”, prin proiectul de amploare Orășelul „O inimă de Broscuță”, acesta fiind cel mai mare proiect înscris în program.

 

 

Sursa: comunicatul de presă