Te-ai confruntat adesea cu probleme alimentare datorate ritmului alert de viata? Daca da, de cate ori ti-ai propus sa mananci cu adevarat sanatos?
Iata 5 motive pentru a deveni un bioconsumator veritabil:

1. Ai parte de o alimentatie sanatoasa, cu o inalta valoare nutritiva, bazata pe produse alimentare fara chimicale, aditivi sau coloranti alimentari toxici.

2. Aduci organismului cu pana la 50% mai multe vitamine, minerale, enzime si micronutrienti, decat in cazul in care ai consuma in continuare alimente conventionale.

3. Descoperi o varietate de arome si senzatii, caci gustul produselor organice este cu mult mai delicios decat al celor obtinute din agricultura conventionala.

4. Ai siguranta ca te hranesti corespunzator, deoarece produsele bio autentice sunt certificate conform unor standarde de calitate superioara, de catre organisme abilitate din Uniunea Europeana.

5. Faci ceva cu adevarat bun pentru tine, mediul inconjurator si generatiile viitoare, pentru ca productia organica presupune utilizarea resurselor sustenabile si conservarea solului si a apei.produse-traditionale-romanesti