Începând cu 17 aprilie 2014, Acaju va găzdui o expoziție de ilustrații à la Adrian Serghie. Deși nu va exista un vernisaj în adevăratul sens al cuvântului, curioșii vor putea admira expoziția de la cafenea până când o să vină altcineva să expună în loc.

Adrian Serghie este un tânăr artist ieșean care nu se înscrie aparent în niciun tipar. Fotografii spun că nu este fotograf,  iar artiștii nu-l consideră ilustrator, pentru că-i place să „se joace” cu amândouă și să vină cu propriul stil la tot ce s-a mai făcut până acum.

Unul dintre cele mai recente proiecte pe care le desfășoară momentan este seria de comics cu Meow and Meuw. Alte proiecte la care lucrează sunt Iasi (Fotografii vechi) si Oameni și Povești (unul dintre primele proiecte din țară asemănătoare unor alte proiecte foto din afară, precum cunoscutul Humans of New York).

Așa că dacă sunteți curioși să luați contact cu arta lui Adrian Serghie, sunteți așteptați la Acaju. Totodată îl puteți cunoaște mai bine pe Adrian din mini-interviul celor de la Cultartes, de aceea vă recomadăm să citiți articolul intergral de pe blogul lor.