Sharon Grant s-a îndrăgostit de Sean Eddleston şi i-a promis iubire veşnică, însă ce nu ştia femeia era că ”veşnic” însemnă şi ”după ce moartea ne va despărţi”.

Femeia avea 26 de ani şi doi copii dintr-o relaţie anterioară atunci când s-a îndrăgostit nebuneşte de Sean, în vârstă de 24. A simţit că lumea se prăbuşeşte în jurul ei atunci când bărbatul a decedat la vârsta de numai 37 de ani, de pneumonie. Pe patul de moarte, bărbatul i-a spus că nu vrea ca ea să se întâlnească cu altcineva. Însă niciodată nu a bănuit că Sean o va împiedica de dincolo de morţi să-şi refacă viaţa.

Sharon a povestit pentru tabloidul The Sun că fantoma bărbatului ei, mort de cinci ani, o bântuie şi îi sperie pe bărbaţii care încearcă să-i intre în graţii.

Sharon susţine că de la moartea lui Sean a avut trei relaţii ratate, după ce bărbatul li s-a arătat iubiţilor ei. Aceasta spune că bărbatul l-a tras de păr pe unul dintre iubiţii ei şi a imobilizat-o la pat ca să nu îi răspundă la uşă şi a apărut pe canapea lângă un altul.

Britanica a dezvăluit că a început să vadă fantoma lui Sean în casa la scurt timp după ce acesta a decedat şi cu puţin timp înainte ca ea să înceapă să se întâlnească din nou cu bărbaţi.

Sharon se bucura că îl are în preajma, pentru că a fost iubirea vieţii ei, însă spune că nu mai suportă ca acesta să se amestece în viaţa ei amoroasă.