O pădure unică cu o floră variată și extraordinar de frumoasă, o faună sălbatică, dar inofensivă, si o mulțime de lacuri mici care au absorbit toate tainele din localitate – toate acestea sunt o dumbravă cu copacii relicți din Valdivia, Santiago, Chile. Acolo se află unul dintre cele mai neobișnuite hoteluri din lume –  Magic Mountain Hotel.

Acest loc este special creat pentru cei care doresc să scape de agitația urbană, zgomotul metropolei, eșapamentul toxic al autostrăzilor și să petreacă timpul în mijlocul naturii. Într-o bio-rezervație locală, în condiții naturale trăiesc mai mult de 400 de specii de animale. Arhitecții și designerii au luat în considerare locația avantajoasă a viitorului hotel și nu au creat o clădire, ci o bucată de pădure, o parte integrantă din aceasta. Hotelul a fost numit după muntele situat în apropiere, care potrivit legendei, îndeplinește dorințele tuturor călătorilor ce trec pe alături.

La prima vedere, interiorul acestei clădiri neobișnuite pare a fi o peșteră din epoca paleolitică. Însă hotelul are 13 camere complet echipate cu tot ce este necesar pentru un sejur mai mult decât confortabil. Pereții hotelului sunt tapițați cu scânduri de lemn având margini zimțate, subliniind formele naturale. În afara hotelului sunt instalate căzi neobișnuite de lemn cu apă fierbinte. Ca un izvor natural fierbinte.Sursa: ecology.md