Mihai Nesu a ajuns la varsta de 30 de ani si se recupereaza dupa cel mai mare soc din viata sa, accidentul din 2011.

Mihai Nesu ramane, pentru multi, baiatul ala care punea capul in talpa adversarilor, cand juca la Steaua. Tot el ramane si cel care era atat de patruns la infrangerile ros-albastrilor, incat de multe ori aveai senzatia ca merge in vestiar si scapa o lacrima, intr-un colt, pe undeva.
Pentru olandezi, Nesu ramane un jucator minunat, genul de om atent, prietenos si cald, cum sunt mai toti strainii. Pentru cei care l-au vazut jucand, romanul Nesu a aratat ca si compatriotii sai pot fi altfel, ca nu e vorba numai de cucerit fotomodele sau de rupt cluburile, cum au facut multi dintre jucatorii romani care au ajuns ‘afara’.
Cu toate astea, cel mai greu moment pentru Nesu a fost fix cel din 2011, cand, intr-o zi de mai a ramas paralizat de la gat in jos. Avea 28 de ani si foarte multi ani de jucat fotbal, de trait. Nu a renuntat niciodata, asa ca viata sau poate ceva, undeva, il face sa mearga mai departe si sa se recupereze.
Dupa accidentare, Nesu a ramas acelasi om cald, l-a iertat pe colegul care i-a provocat cea mai mare drama din viata si a trecut mai departe. Povestea sa a sensibilizat oameni din intreaga lume, iar cel mai aproape i-au fost romanii, fie ca tin cu Steaua, Rapid, Dinamo sau CFR; tot pentru noi, pentru voi, pentru toti care i-au fost alaturi, Nesu reprezinta pana la urma o poveste de succes, un model de ambitie, determinare si speranta.
Astazi, Nesu a implinit 30 de ani, recuperarea avanseaza lent, exact cum i-au spus si medicii. El accepta, incearca si merge mai departe. Nesu invinge si pentru noi. Multumim!

Sursa: sport.ro