Construit din fibră de carbon, X1 Carbon este cel mai uşor Ultrabook 14 inci din lume şi este creat pentru cei care caută cele mai ridicate niveluri de mobilitate, performanţă, divertisment şi design. Lenovo prezintă X1 Carbon împreună cu noul Ultrabook™ ThinkPad T430u.
“ThinkPad a devenit în timp un brand unic, care în cei 20 de ani de evoluţie a creat loialitate şi pasiune în rândul utilizatorilor săi, prin inovaţii continue în tehnologie şi design,” a declarat Aurel Neţin, director general Lenovo Romania, Bulgaria şi Republica Moldova. „NoulX1 Carbon este cel mai performant model ThinkPad din acest moment, iar cei 20 de ani de inovaţie sunt perfect reprezentaţi de acest laptop care duce mai departe limitele ingineriei de vârf şi ale rafinamentului. Este un laptop extrem de uşor, extrem de subţire şi extrem de performant, dedicat profesioniştilor,” a mai spus Neţin.
ThinkPad X1 Carbon cântăreşte 1.35 kg şi este echipat cu un monitor de 14 inci de înaltă rezoluţie, încastrat într-un design specific laptopurilor de 13 inci. Incredibil de uşor datorită construcţiei din fibră de carbon, X1 Carbon păstrează cunoscuta durabilitate ThinkPad, practic în orice mediu. ThinkPad X1 Carbonfuncţionează cu baterii care îi asigură o autonomie de opt ore şi cel mai bun timp de reîncărcare din industrie, datorită tehnologiei Lenovo RapidCharge. Cu ajutorul adaptorului integrat 3G opţional şi tehnologiei hotspot, utilizatorii pot rămâne conectaţi practic oriunde şi oricând.
În ciuda designului subţire, ThinkPad X1 Carbon oferă o experienţă intensă de utilizare, cu ajutorul tastaturii iluminate din interior, care confirmă reputaţia pe care ThinkPad şi-a creat-o prin comfort şi acurateţe. X1 Carboninclude şi un touchpad din sticlă sensibil la gesturi multiple, o cameră video HD care urmăreşte trăsăturile faciale, microfoane dual arrayşi difuzoare standard Dolby pentru o claritate perfectă a sunetului. Pregătit pentru afaceri cu ajutorul tehnologiei Intel® vPro, ThinkPad X1 Carbon este unul din primele modele Ultrabook care oferă o adevărată securitate la nivel corporatist.