[youtube]http://www.youtube.com/watch?v=gMRNg-8zHwQ[/youtube]

Hidrogenul  reprezinta cea mai puternica sursa de energie din Univers. Este cea mai mica particula din Universul vizibil. Soarele este compus din Heliu si Hidrogen. Pana in ultimele decenii se stia ca Hidrogenul, fiind un gaz, nu poate fi izolat. Prin cercetarile lui Henri Coanda, acesta a fost stabilizat pe un suport de siliciu si orez.

  Avem astazi cel mai puternic antioxidant din lume, H-500. Datoritat faptului ca Hidrogenul contine doi electroni, el doneaza un electron catre celulele care au nevoie iar celalalt se leaga de oxigen si formeaza apa pura in organism. Hidrogenul nu se transforma in radical liber precum antioxidantii obisnuiti(Vitamina C, Seleniu, Coenzima Q10,etc.)

H-500 reprezinta o sursă de vitalitate, rezistenţă şi refacere, asigurând capacitatea de efort fizic şi intelectual. H-500 – antioxidant, alcalinizant, stimuleaza producerea de energie celulara.

„H-500” creşte rezistenţa în timpul oricărui efort fizic, în timpul orelor de sport sau efortului fizic prelungit. Contribuie la reducerea nivelului de acid lactic şi la utilizarea rapidă din muşchi a acestuia, accelerând refacerea muşchilor după efort.

Efectul benefic permite utilizarea produsului de către persoanele care depun un efort intelectual intens, efort fizic, sportivilor, precum şi acelor persoane care preferă odihnă activă, întrucât permite suportarea cu uşurinţă a supra-efortului, combate tensionarea excesivă, creşte fermitatea şi tonusul muscular.

Acest produs creşte potenţialul energetic al organismului, datorită stimulării producţiei de energie celulară, care se formează în momentul scindării hranei pe bază de proteine şi carbohidraţi, aspect extrem de important pentru sănătate în ansamblu, întrucât o rezervă suficientă de energie asigură o bună capacitate de efort fizic şi intelectual, îmbunătăţeşte schimbul de substanţe şi permite contracararea multor factori nefavorabili.

„H-500” împiedică oxidarea celulelor sănătoase şi reface în organism un mediu alcalin favorabil, contribuind la îmbunătăţirea nutriţiei celulare şi a schimbului de substanţe.

Sursa: http://produsenaturiste.shopmania.biz/cumpara/h-500-antioxidant-alcalinizant-stimuleaza-producerea-de-energie-7753688