APĂ, fundamentul vieţii, este o fiinţă care trăieşte şi moare!
În fiecare picătură de apă de izvor se află mai multă energie decât poate produce în prezent o centrală electrică de dimensiune medie. APĂ – fundamentul vieţii. Totuşi, cât de des ne oprim pentru a observă adevărată să importantă, adevărată să natură?

Viktor Schauberger a fost un geniu care a combinat spiritul sau de observare a Naturii cu intuiţia să briliantă şi cu inteligenţă să ascuţită. El a studiat apă toată viaţă – de la izvoarele de munte până la cursurile râurilor şi de la sursele de apă din gospodărie până la centralele hidroelectrice – dezvoltând teorii profunde şi diferite radical de curentul general despre această formă de energie, lucru care i-a şi adus numele de Vrăjitorul apei. Conform lui Schauberger, apă se aseamănă cu sângele din organism – cea mai importantă substanţă dătătoare de viaţă şi generatoarea energiei de pe planetă. Totuşi, dacă este mânuită greşit, cu ignoranţa, ea devine bolnavă afectând oamenii, animalele şi plantele cauzând slăbiciune fizică, iar în cazul oamenilor ea produce şi deteriorarea morală, mentală şi spirituală.
Cartea- Vrăjitorul apei- vol. I, ne introduce în extraordinarele descoperiri ale lui Viktor Schauberger
Seria de patru volume, din care acesta este primul, Ecotehnologii, include studiile lui Schauberger despre apă, sol, copaci şi fertilitate, dar şi aplicaţii practice extraordinare pentru a conlucra cu Natura şi pentru a genera Free Energy.
În această carte veţi găsi informaţii despre:
– pulsaţia naturală a apei şi cum poate fi ea menţinută;
– cum diferenţe minuscule ale temperaturii apei influenţează funcţionarea naturală a apei în pământ, în plante şi în râuri;
– conversia naturală a apei sărate în apă proaspătă;
– consecinţele sterilizării şi clorinării apei.
Teoriile lui Viktor Schauberger permit noi abordări privind gestionarea corectă din punct de vedere natural sau „naturalist” a apei. Această cuprinde tratarea, depozitarea şi transportul apei prin nişte mijloace care să promoveze autopurificarea să, precum retenţia şi sporirea energiilor naturale şi sănătăţii sale. În această carte este examinată relaţia strânsă dintre apă şi pădure (că producător, şi nu consumator de apă). Totodată este tratată problema salinitătii solului, precum şi modul în care această se produce prin supraexpunerea solului la radiaţiile solare prin despădurire şi practici agricole defectuoase. Graţie descoperirii radicale şi complet noi a apariţiei şi funcţionarii stratului de apă freatică în raport cu temperatura solului, descoperire ce îi aparţine lui Viktor Schauberger, există recomandări şi sfaturi pentru evitarea şi depăşirea acestora.
Că organism natural, apă se formează şi funcţionează conform legilor şi geometriei Naturii; geometria Naturii nu prezintă niciunul dintre elementele liniei drepte, cercului şi punctului, care alcătuiesc baza artefactelor mecanice şi tehnologice moderne. Reflectând constanţa principala a Naturii, anume aceea a schimbării şi transformării continue, vortexul (vârtejul) întruchipează această formă de mişcare deschisă, fluidă şi flexibilă.

Studiind vortexul care are loc în mod natural în apă curgătoare şi în aer sub formă cicloanelor şi tornadelor, Viktor Schauberger şi-a dezvoltat teoriile cu privire la implozie. Prin cercetarea şi dezvoltarea acestor teorii el a reuşit să producă apă de o calitate asemănătoare celei de izvor şi să genereze energii considerabile în şi cu apă şi aer.