Asociatia Tehnica de Formare Profesionala „TEACH ING” organizează balul caritabil „Un Colind pentru Un Zâmbet!”, ediţia a VIII-a. Vino împreună cu prietenii, joi, 12 decembrie 2013, în Club For Fun, începând cu ora 20:30 şi vei avea parte de o seară de neuitat! Vei putea participa la concursuri atractive, vei asculta muzica bună, vei dansa şi te vei distra cât pentru tot anul.

Participă la unul dintre concursurile noastre: limbo, lanţul de haine, consursul de băut bere, karaoke, sticlă şi papucul, cutia sau concursul de dans şi ia-ţi diploma la distracţii!

Preţul unui bilet este de 5 lei. Fondurile obţinute în urma vânzării biletelor vor fi folosite pentru a cumpăra produse alimentare, rechizite, dulciuri, articole de îmbrăcăminte şi jucării care vor lumina sărbătorile unor copii din familii defavorizate din localitatea Victoria, judetul Iaşi. Donează o jucărie şi participi la tombolă! În afara premiilor pe care le vor primi, câştigătorii au şansa să însoţească echipa TEACHING la distribuirea produselor.

Vino alături de noi, distrează-te și ajută! Fii printre cei care vor primi un „Mulţumesc!” de la copiii cărora le vom oferi şansa să zâmbească în Ajun de Crăciun!

Biletele pot fi achizitionate, până pe 9 decembrie, de la sediul TEACHING (parterul căminului T11, intrarea laterală), luni și joi, intre orele 20:00 și 22:00.
Email: teachingis@gmail.com