Un tricou promite sa ne scape de consecintele orelor in sir petrecute la calculator intr-o pozitie gresita, sau a zecilor de sacose prea grele, carate de la magazine acasa.
Bluza, confectionata de Pelham & Strutt, poate alina durerile de spate, pentru ca oblige purtatorul ei sa stea drept.
Tricoul contine mai multe bretele de compresiune, menite sa constranga corpul sa ramana intr-o pozitie dreapta, cat mai corecta. Producatorii sustin ca bluza ajuta muschii sa lucreze mai mult – si, astfel, sa se tonifieze – chiar in timp ce tu stai degeaba.
Noul tricou functioneaza ca o centura de spate, care mentine umerii si coloana in pozitia corecta, facand presiuni asupra muschilor care conecteaza gatul de umeri – prevenind astfel o cauza importanta a durerii de spate.


Bluza se muleaza pe corp si mai are un avantaj, acela de a “ascunde” sunculitele de pe abdomen. Tricoul este rezultatul a peste doi ani de munca dintre compania producatoare si un fizioterapeut.
“Eu sunt intotdeauna sceptica in ceea ce priveste “solutiile-minune”, dar de data asta, acest tricou chiar functioneaza, a dat rezultate remarcabile, atat pentru mine, cat si pentru clientii care l-au testat”, sustine fizioteraputa Judith Pitt-Brooke. Ea este cea care a sfatuit compania Pelham & Strutt in legatura cu locurile unde ar trebui pusa bretelele cu rol compresor, care ar sustine corpul intr-o postura dreapta.
Tricoul-minune costa in jur de 50 de lire.