Joi, 21 februarie 2019, în cadrul evenimentului „Meet JCI Iași – Acțiunea ta face diferența!”, Claudia Cordea președintele JCI România 2019 alături de Florin Ioniță președinte JCI România 2018 vor prezenta oportunitățile de dezvoltare a tinerilor prin intermediul platformei Junior Chamber International atât la nivel local, național cât și internațional.
Claudia Cordea, președintele JCI România 2019, deține un doctorat în management și de peste 10 ani activeză în cadrul Universității de Vest din Timișoara, coordonând în prezent relația universității cu companiile din mediul de afaceri și cu alumni acesteia. În toată această perioadă a generat și implementat în echipă cu cadre didactice, studenți și reprezentanți ai mediului de afaceri numeroase proiecte de impact pentru universitate și pentru comunitate.

Florin Ioniță, președinte JCI România 2018, absolvent al Facultății de Drept și Administrație Publică și al Facultății de Management Financiar – Contabil. Între 2005 și 2008 a condus o companie de construcții, iar din 2011 a pus bazele unui grup de firme ce oferă servicii de consultanță în afaceri, contabilitate, personal, evaluări de întreprinderi și imobiliare, precum și servicii de mediere.

În cadrul evenimentului „Meet JCI Iași – Acțiunea ta face diferența!” tinerii cu spirit antreprenorial care doresc să se implice în proiectele derulate de organizația tinerilor antreprenori și leaderi din Iași vor avea posibilitatea să interacționeze cu cei doi invitați speciali.

 Agenda „Meet JCI Iași – Acțiunea ta face diferența!”

  • Prezentarea rețelei Junior Chamber International ținută de Claudia Cordea și Florin Ionita;
  • Prezentare JCI Iași;
  • Prezentare proiecte JCI Iași 2018-2019 pe cele 4 arii de dezvoltare: antreprenoriat, dezvoltare personală și profesională, internaționalism și responsabilitate socială;
  • Sesiune de întrebări și networking 1 la 1.

Te invităm la Meet JCI Iași –  Acțiunea ta face diferența!

  • Unde? Hotel Eden, Str. Sfantu Sava nr.1, 700073 Iași
  • Când? Joi, 21 februarie 2019
  • Durata? 3 ore, între 18:00 și 21:00
  • Unde te înscrii? https://bit.ly/2BwR92r

Despre JCI IAŞI

JCI Iași este o asociație non-guvernamentală de tineri lideri, profesioniști și antreprenori înființată în anul 2006 pentru a-i sprijini pe tinerii întreprinzători în demersul lor de a deschide o afacere, de a se dezvolta și afirma pe piață și pentru a crea o rețea de networking și cooperare între antreprenorii ieșeni.

Persoană de contact JCI Iași:
Costinoaia Claudia – Director Resurse Umane JCI Iași 2019
Facebook: https://www.facebook.com/events/2176204569296780/
Website: https://www.jciiasi.ro/