Liga Studenţilor Electronişti din Iaşi împreună cu Facultatea de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei ţi-au pregătit o nouă provocare.

În perioada 6 – 11 mai 2014 se desfăşoară proiectul “Zilele Studentului Electronist”, cunoscut sub acronimul ZSE, aflat anul acesta la cea de-a treia ediţie.

Locaţia este reprezentată de incinta Facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei care va găzdui evenimente precum:

•        Prezentări de companii

•        Training de leadership;

•        Workshop PCB;

•        Concursul național „PCB:Proiectare și testare”;

•        Concurs național „Circuite electronice și aplicații”;

•        Organizația Alumni LS ETC-ediția a III-a;

•        Student pentru o zi.

 

Detalii privind desfăşurarea proiectului:

 

Pe parcursul a 4 zile , companii naţionale şi multinaţionale vor realiza prezentări şi/sau vor organiza interviuri, oportunitate pentru cei prezenţi de a-şi crea o imagine de ansamblu asupra domeniului tehnic pe care vor să îl urmeze, studenţii putând avea ocazia să poarte un dialog deschis cu companiile în vederea unei colaborari ulterioare.

Trainingul de leadership constituie şansa oricărui student de a-şi dezvolta abilităţile de lider necesare unui viitor inginer.

Concursul naţional de proiectare a cablajelor imprimate şi testarea funcţionalităţii se va desfăşura miercuri, 7 mai şi vor putea participa atât studenţi la licenţă cât şi masteranzi.

Concursul național de electronică și aplicații se va desfășura joi,8 mai , are patru secțiuni,și anume: implementare circuite electronice; circuite electronice;circuite electronice specializate și sesiune de comunicări ştiinţifice studenţeşti.

Activitatea “Student pentru o zi” va oferi elevilor de la liceele de profil tehnic din Iaşi şansa de a participa pentru o zi la cursurile, seminariile şi laboratoarele facultăţii de Electronică, Telecomunicaţii şi Tehnologia Informaţiei din Iași.

O altă activitate din cadrul proiectului ZSE vizează de această dată absolvenţii facultăţii ETTI Iaşi, foşti membri LS ETC sau foşti studenţi aflaţi în conducerea Ligii Studenţilor Electronişti, şi se desfăşoară sub forma celei de-a doua intâlniri a organizaţiei ALUMNII LS ETC.

Întregul eveniment işi propune să reunească un număr de peste 1000 de studenţi din cadrul ETTI dar şi elevi de la liceele de profil tehnic care vor să fie la curent cu ultimele tehnologii de vârf.

Programul complet al proiectului poate fi consultat pe adresa www.zse.liga-etc.ro