Descoasem Muzica ta preferată – cele mai tari videoclipuri ajung pe Neața Iași- iar noi îți prezentăm tot ce vrei să știi despre ele.

Formația:

Klingande este un duo francez ( Cédric Steinmyller și Edgar Catry) de deep house, cu o utilizare proeminentă de pian și saxofon.

Numele Klingande înseamnă „zvon” în suedeză. Trupa descrie muzica lor ca fiind „Melodic House”. Cântecele lor fermecătoare ne permit să recunoaștem pasiunea lor pentru muzică!

Denumirea piesei este Jubel  cu traducere din limbile scandinave: „Cheers” sau ”Noroc”!

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=b6vSf0cA9qY[/youtube]

 

Genul melodiei: House, Acid jazz, Dans
Lungime: 04:44 (original mix) 03:19 (radio edit)
Scriitori: Cédric Steinmyller și Edgar Catry

Ne place în mod deosebit atât melodia, dar mai ales videoclipul. Este un video luminos și pozitiv, cu o viziune proaspătă și naturală care îți redă senzația de libertate! Este un videoclip de bun gust cu un lait motiv foarte simpatic: penele!

Pana este un simbol norocos stravechi  reprezintă calatoria sufletului pe un alt tărâm. Apropo de denumirea piesei  și de tema videoclipului: Călătoria.

 

Videocipul a fost lansată în 10 septembrie 2013, ca un single și a ajuns Numărul 1 în: Austria, Belgia, Germania, Italia, Polonia și Elveția.
Acesta a fost filmat într-un vechi apartament din Malmö, Suedia, precum și în Mon Island, Danemarca, la sfârșitul lunii august 2013. Videoclipul melodiei Jubel este co-regizat de Michael Johansson.