Câmpurile electromagnetice sunt un motiv serios de îngrijorare. Chiar dacă trăim într-o epoca a wifi-urilor şi a tot felul de gadgeturi ce aruncă câmpuri electromagnetice şi acest lucru este periculos, nu trebuie să fim victime ale acestei invizibile ameninţări. Prin alimentație cu factor crescut de antioxidanți şi o anumită măsură de conştientizare, pericolele câmpurilor electromagnetice pot fi reduse.
Pericole ascunse
Create de telefoanele mobile, liniile de înalta tensiune, computere şi cuptoarele cu microunde, că şi de alte dispozitive electrice şi magnetice, câmpurile electromagnetice provoacă haos în corp. Aceste câmpuri induc “ceaţă cerebrală”, pierderi de memorie, anxietate, depresie şi oboseală cronică la cei sensibili. Următoarele trei aparate casnice emit puternice radiaţii electromagnetice şi cauzează o varietate de tulburări de sănătate:

Cuptorul cu microunde – creşteri canceroase, dureri de cap, oboseală, ameţeală, căderea părului, afectarea muşchilor şi inimii, vedere înceţoşată şi colesterol mărit. Evitați cu orice preț expunerea alimentelor la microunde.

Computerul – aritmii cardiace, tulburări de somn, avort spontan, dureri severe de cap, disfuncţii tiroidiene, pierdere de energie, stres, ameţeală, memorie slabă şi libidou redus.

Telefonul mobil – insomnie, pierderi de memorie, ameţeală, greaţă, lipsa de concentrare, rărirea părului, probleme oculare, probleme respiratorii, tinitus, tumori cerebrale şi anevrisme.
Prevenirea şi refacerea vătămărilor

1. Scoate din priză şi păstrează-te în formă.
Prima regulă empirică este de a stinge şi scoate din priză aparatele când acestea nu sunt utilizate. Următoarea, evita reţelele wifi – în special acasă. Staţi departe de iluminatul fluorescent şi cu halogeni. Ţineţi telefonul departe de corp prin activarea opţiunii difuzor.  Dacă acest lucru nu este posibil, utilizaţi căşti. Chiar cu nivele mici de expunere, este totuşi important să va fortificaţi corpul pentru a evita problemele de sănătate.
2. Împământarea corpului îmbunătăţeşte rezistenţă la câmpurile electromagnetice. Împământarea este o practică excelenţă de a îndepărta efectele dăunătoare ale câmpurilor electromagnetice. Doar staţi cu picioarele goale pe un petic de iarbă înrourat sau mergeţi pe nisipul plajei pentru cel puţin zece minute în fiecare zi.
3. O dietă bogată în antioxidanți este de asemenea esenţială. Vezi topul celor mai antioxidante alimente care vă protejează.

În plus, consumul de alimente cu mare capacitate ORAC (Oxygen Radical Absorbance Capacity – ORAC/Capacitate de Absorbţie a Radicalilor Liberi) este vital pentru a preveni şi vindecă deteriorările ADN-ului cauzate de câmpurile electromagnetice.

Echilibrul să doinuie în toate!
Sursa: viataverdeviu.ro